11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Thunderbird: Mit tud az új R6S operátor?

Korábban már esett néhány szó a R6S új operátoráról, most azonban végre itt van a várva várt Operation North Star – és vele együtt Thunderbird is. Ha egész pontosak akarunk lenni akkor a kanadai pilóta, Mina ‘Thunderbird’ Sky.

A nakodai területek védelmezője a robbanékony tűzerő és a gyógyító hasznosság ying-yang keverékével világítja be ezentúl a csatateret. Mina egy three-speed defender, aki a többiektől eltérően egy igen halálos fegyverarzenálhoz fér hozzá.

Thunderbird a Spear.308-as (Finka) és a SPAS-15-ös shotgunt (Caveira) használhatja elsődleges fegyverként. Másodlagos fegyverei a Q-929 (Lesion és Ying) és a Bearing-9 (Hibana és Echo).

A Kona Station nevű szerkentyűje képes meggyógyítani a sugarában lévő szövetségeseket és ellenségeket. Egy töltést 35 másodperces, és még a közelben lévő, elesett játékosokat is képes újraéleszteni. Három ilyen eszközzel rendelkezik.

A Kona Stationt az EMP-k hatástalaníthatják, és nem golyóálló – ha egyszer meglőtték, megsemmisülnek, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy minél tovább védjük őket. A telepítésük után fel is tudjuk venni őket.

Összességében a készlete a támadás és a védekezés szép keveréke. Biztos, hogy hatalmas kedvenc lesz – pláne mostanában.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI