20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Tömérdek pénz és verekedés: Őrület ami a Pokémon-kártyák körül megy

A Pokémon-kártyák folyamatos hiánya, amelyet a világjárvány, a sok Twitch streamer és a kereskedők tápláltak, kaotikus helyzethez vezetett az egész világon – és egy pennsylvaniai Walmartban.

Amint az üzlet kinyitott, az emberek elkezdtek rohanni az üzlet azon részlegéhez, ahol a kártyákat árulják, ami káoszhoz, lökdösődéshez és egy szomorú látványhoz vezetett. Az Instagram felhasználó tcg_grassi által rögzített és a Twitter felhasználó bigcards30 által megosztott videó magáért beszél:

Láthatjuk, hogy egy tucatnyi vagy még több ember fejvesztve rohan reggel 7 órakor, a nyitás után azonnal. Azért voltak ott, hogy megvásárolják az újonnan feltöltött Pokémon-kártyákat. A folyamatos hiány miatt egyes kártyákat bizony több százezer dollárért árulnak másodkézből.

De mennyi az annyi? Nézzük a három legdrágább kártyát:

3. Blastoise Wizards of the Coast Presentation Galaxy Star holo

102.299.040 Ft

2. Charizard 1st Edition Shadowless Base Set

104.856.516 Ft

1.Topsun Charizard Blue Back

140.158.209 Ft

Ezek az árak és az őrületes kereslet a Pokémon kártyák hiányához is vezetett, mivel a The Pokémon Company nem tud elég gyorsan kártyákat nyomtatni. Azért nagyon érdekes és egyben szomorú is a dolog. Hogyan fajult ideáig a helyzet?

Végül is, a nap végén, amikor megvetted 140 millió forintért a Pokémon-kártyádat, mit is teszel vele? Elteszed a fiókba vagy a széfedbe. Persze, tudjuk, eszmei értéke van, de ez azért már egy kissé túlzás – legalábbis szerintünk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI