A fejlesztők tisztázták: Ezért nem lesz killcam az Apexben

Az Apex Legends, bár rendelkezik egy visszatekintő képernyővel, amely megmutatja, hogy mennyi sérülést szenvedtél el, és ki adta le a végső csapást, de nem rendelkezik kill cam rendszerrel – pedig a játékosok már régóta követelik ezt.

Még egy célzást is kaptak rá, hogy talán ez megtörténhet, miután egy hiba miatt néhány játékosnak lehetősége volt a gyilkosságok újrajátszására. Nos, a Respawn választ adott arra, hogy valószínűleg miért nem fognak mégsem killcamet hozzáadni a játékhoz.

Jason McCord, a Respawn tervezési igazgatója válaszolt egy rajongónak, aki megkérdezte, hogy lehetséges lesz-e valaha a killcam rendszer hozzáadása:

“Nos, addig nem mutatjuk meg, hogyan haltál meg, amíg az egész csapatod meg nem halt (különben csaló infó lesz), és ekkor gyakran már nem hasznos” – válaszolta McCord, aki azt kérdezte ezután, hogy ez mégis szerintünk lehet-e hasznos így is.

Tehát ahogy McCord is említette, ezzel szinte csalás adnának a játékosok kezébe – azonban lehet, hogy a Respawn a jövőben valahogy meg tudja majd oldani a problémát. Erre még várnunk kell.

Betöltés...
Keresés
Keresés