6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Drónok és kamerák – A R6S közösség háborog az új funkció miatt

A R6S közösség nem örül az Operation North Starban bevezetett változtatásnak, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy haláluk után is használhassák a drónjaikat, állításuk szerint ez több problémát okoz, mint amennyit megold.

Az Operation North Star egyébként hatalmas átalakítás volt a játékban. Bevezetett egy új ügynököt, átdolgozott négy meglévőt, eltávolította az armorokat, és átalakította a Favela mapot is.

A legvitatottabb változás azonban az új “halál utáni tevékenységek” funkció volt, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy holtan is használhassanak drónokat és kamerákat.

Ez a legnagyobb változás azóta, hogy az Operation Shadow Legacy-ben bevezették az új pingelő rendszert, és természetesen hatalmas beszédtéma lett a közösségben. Nézzük, hogy mit gondolnak róla:

“A holtan történő drónozás megoldja a leállás egy nagy problémáját, azonban egy teljesen új problémát teremt az egyensúly szempontjából”. – tweetelte Pengu. Szerinte a változás “drámaibb” a magasabb rangoknál, ami arra utal, hogy a hátrányok felülmúlják az előnyöket.

Parker ‘Interro’ Mackay is egyetértett ezzel a véleménnyel. “A halál utáni drónozás és a kütyük használata rendben van casual és rangsorolatlan játékokban” – mondta. “De a rangsorolt és kompetitív játékhoz szerintem túl sok.” – írta.

Végül is egy ilyen hatalmas változás mindig vegyes reakciókat vált ki a játékosok körében, különösen egy olyan elkötelezett közösségben, mint a Rainbow Six: Siege közössége. A fejlesztők szinte biztosan figyelembe veszik a visszajelzéseket, és kitalálják, hogyan lehetne a legjobban megoldani a dolgot.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI