24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ennyi volt, Charlie? – Leszedik a YouTube egyik legnépszerűbb videóját

Nem számít, hány éves vagy, vagy mióta vagy az interneten. Gyakorlatilag mindenki látta vagy legalábbis hallott már arról a hírhedt 55 másodperces videóról, amelyen egy Charlie nevű kisgyerek a bátyja ujját rágcsálja.

Nemcsak minden idők egyik legnézettebb videója, hanem az internet történetének is fontos része. Annak ellenére azonban, hogy még mindig él a YouTube-on, jelenleg nem szerepel a listán, és hamarosan el is távolítják, miután a legmagasabb ajánlatot tevőnek elárverezték, 760.000 dollárt érő tokenért.

Az a személy, aki megvásárolta, a videó egyedüli tulajdonosává vált.

Ez egy keserédes pillanat azoknak, akik szerették újra és újra megnézni a videót. Azonban lehet, hogy nem tűnik el örökre, hiszen a leendő tulajdonos szerzői jogainak mértéke továbbra sem tisztázott.

Ami azt illeti, hogy mit tervez a család a pénzzel, a CBS-nek elmondták, hogy a fiúk felsőfokú tanulmányait tervezik finanszírozni belőle, ami minden mással szemben elsőbbséget élvez.

Kis érdekességkép, a srácok így néznek ki ma:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI