3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Idegenek vehetik át az irányítást a Fortnite következő szezonjában

Egy újabb adag kiszivárgott információ arra utal, hogy a Fortnite 7. szezonjának témája az idegenek hatalomátvétele lehet, UFO-rablásokkal és a világűrbeli lényekhez kapcsolódó küldetéssorokkal.

Miután a játék jelenlegi szezonja a megszelídíthető dinoszauruszokkal és a megmunkálható fegyverekkel visszarepítette a játékosokat az Ősember korába, sokan azon tűnődtek, hogy vajon merre mehetne tovább az Epic Games, hogy felülmúlja az előző szezon témáját.

Az egyik elmélet az volt, hogy pont az ellenkezőjét fogják hozni a Primalnak, és helyette a jövőbe viszik a játékosokat. Azonban a legutóbbi kiszivárogtatások után most úgy tűnik, hogy a 7. szezon valójában az idegenek körül fog forogni.

A v16.50-es frissítést követően – amely a szezon utolsó, szezonközi frissítése – rengeteg, eddig kiadatlan animációt és küldetéssorozatot fedeztek fel a Fortnite kiszivárogtatói, amelyek az idegenekkel kapcsolatosak.

A Fortnite-leaker HYPEX elmagyarázta, hogy az UFO-k “véletlenszerűen fognak spawnolni a térképen, majd elrabolnak egy játékost vagy csapatot, és teleportálnak valahova máshova” – ami határozottan befolyásolhatja a játékmenetet, ha épp egy heves lövöldözésben vagy.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI