Ninja nyíltan vallott a hírnév és a pénz árnyoldaláról

Az elmúlt évtizedben Ninja a világ egyik leghíresebb gamer személyiségévé vált. Az egykori Halo profi olyan magasságokba jutott a hírnév terén, amiről sokan álmodni sem mernek. A hihetetlen siker ellenére Blevins május 26-án egy Q&A során bevallotta, hogy a gazdagság nem csak szuper dolgokat foglal magában.

Sőt, elmagyarázta nézőinek, hogy a pénz valójában rengeteg problémát okozhat az ember magánéletében. A Q&A során egy rajongó megkérdezte tőle, milyen érzés híresnek lenni. “Nem jó” – kiáltott fel, mielőtt kifejtette: “A pénz nagyszerű, de a pénz nem boldogít.Az életben mindennek van pozitív és negatív oldala is. Ti ezt nem értitek.” – köszi.

“Ha van pénzed, akkor az esetek 90%-ában sokat áldozol. A kapcsolatokat, a családot, az időt, a szerelmet, a barátságokat.” – folytatta. A Twitch streamer ezt követően elárulta, hogy a gazdagság a barátokkal és a családdal való szoros kapcsolatot is megnehezíti, tönkreteheti. “Aztán megvan az a pénz, és képzeld el, most már nem tudod, kiben bízhatsz. Nem bízhatsz meg senkiben. Kik az igazi barátaid? Ki az igazi családod?” – mondta a sztárjátékos.

Ninja ezután azt is elmesélte a rajongóknak, hogy néha bűntudatot érez a sikere miatt: “Az emberek a semmiből megjelennek és pénzt kérnek. És ha nemet mondasz, akkor egy darab szar vagy, te vagy a legrosszabb, és úgy érzed magad, mint egy darab szar.”

6:41-től ti is megnézhetitek/hallgathatjátok Ninja gondolatait:

Végül azzal fejezte be dühöngését, hogy tisztázta, hogy nem panaszkodik, vagy szánalmat kér: “Ez nagyon fontos, és ezt ki kell mondanom. Nem kell sajnálni. Én itt csak tényeket közlök, oké? Ez van, és ez szívás.” – zárta mondandóját. Végül még hozzátette, hogy tisztában van azzal milyen szerencsés a helyzete, és hálás a sikereiért.

Betöltés...
Keresés
Keresés