20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Toxic vs. csaló – Erre van szüksége a Call of Duty közösségnek?

A Call of Duty bejelentette, hogy most új eszközökkel veszik célba a játékon belüli toxikus viselkedést, hogy jobban nyomon kövessék a játékosok “bohóckodását”, és szórakoztató játékélményt nyújtsanak minden játékos számára.

A május 26-án közzétett jelentés részletezi a játékmágnás terveit a játékon belüli mérgező viselkedés, például a rasszizmus elleni küzdelemre, és azt, hogy a jelenlegi erőfeszítéseik milyen hatással vannak arra, hogy játékuk kevésbé legyen ellenséges.

Konkrétan azt állítják, hogy az elmúlt évben 350.000 Warzone, Black Ops Cold War, COD Mobile és Modern Warfare fiókot tiltottak ki rasszizmus és mérgező viselkedés miatt. Most már csak az a kérdés, hogy a közösségnek tényleg erre van szüksége?

Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy az ellenséges viselkedés egyik táptalaja a már szinte őrjítő mennyiségű csaló. Mindenkit – oké, a többséget -, feszélyez a gondolat, hogy ismét egy tisztességtelen arc tette tönkre a játékát.

Erre nincs sajátos megoldás, míg ezzel ellentétben a toxic játékosokra mindig lesz – főleg ebben a játékban. Mi? Mute! Bárkit némíthatsz bármikor, a szó legszorosabb értelmében, ha te úgy szeretnéd, az egész játékban senkitől semmit nem fogsz hallani.

Tényleg jó lenne már, ha a BOCW és Warzone fejlesztői is figyelembe vennék, hogy bizony a közösség nem erre vágyik – csak egy kellemes, csaló-mentes övezetre. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI