12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Újabb és mutatósabb Marshmello skin a láthatáron?

Ha a játékon belüli crossoverekről van szó, a Fortnite már több alkalommal is dolgozott együtt Marshmellóval. A népszerű DJ-nek volt az egyik első élő koncertje a játékban, megkapta saját Icon Series skinjét, és most még több tartalomra jöhet.

Bár a 7. évad teaserei már elkezdtek megjelenni az interneten, a 6. évadból még rengeteg van hátra. Ez erősen kötődik a sporttémához, hisz a foci volt az elmúlt hónapok egyik fő fókusza. Mivel a 2021-es UEFA Bajnokok Ligája-döntő már rohamosan közeledik, és Marshmello is ott lesz, a játékosok úgy vélik, hogy a titokzatos új skin mindent összeköthet.

A Fortnite különböző skinjei saját egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. Néhányuknak exkluzív emote-okkal rendelkeznek, mások a játékok során fejlődnek. Egy újonnan kiszivárgott tartalom szerint a következő skin ezt a trendet új módon viszi tovább. A kódok között elrejtett, titkosított skin egy olyan világító hatással rendelkezik, mely zenei emote-ok használatakor aktiválódik, – fedte fel a leaker, HYPEX.

Bár a játék kódjában nincs konkrét említés Marshmellóról, a játékosok hamar elkezdték összerakni a dolgokat. Mivel saját skinje már van, sokan úgy vélik, hogy ez az új kozmetikum egyszerűen egy továbbfejlesztett változat lehet, új effektekkel.  Mindenesetre, az tuti, hogy erre hamarosan fény derül.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI