18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az Apex játékos kitálal: “2 hónap OnlyFans többet hoz, mint 10 év Twitch!”

Natalia “Alinity” Mogollon azt állítja, hogy egy vagyont keres, mióta elindította OnlyFans-oldalát – sokkal többet, mint amit a Twitch streamerkedésből össze tudott szedni. Annak ellenére, hogy korábban az akkor még nagyon népszerű Apexet űzte, ez meglepő infó.

Aztán persze idén ő is úgy döntött, hogy ideje a játékot a hot tubra váltani, és kidobni melleit a nézők elé – végül Alinity egy olyan Twitch birodalmat épített maga köré, amely több mint 1,3 millió követőt számlál. A következő lépés azonban kissé váratlan volt.

Ez ugyanis az ismeretlenbe való lépés volt – tehát az OnlyFans.

A múltban más ismert internetes személyiségek is hatalmas bevételekről számoltak be, miután megalkották saját oldalukat a platformon. Tana Mongeau például arról számolt be, hogy 2020 novemberében több mint 3 millió dollárt kaszált ezzel, – mivel a social médiában meglévő több millió követője közül sokan fizető előfizetővé váltak.

Alinity néhány nappal ezelőtt Mizkiffel tárgyalta ki az OnlyFans bevételeit – persze egy igazi keményen dolgozó hölgyhöz méltóan csak titokzatos mondatokban. “Nem akarom most itt elárulni, hogy konkrétan mennyit keresek, egyik helyen sem.” – kezdte.

Alinity made more money on OF in 2 months than she would make in 10 years on Twitch from LivestreamFail

“De annyit mondhatok, hogy két hónap alatt annyit kerestem, mint a Twitch streamekkel az elmúlt 10 évben.” – Mizkif itt már szóhoz sem jutott. Amikor a chatben, sőt a streamben is elkezdtek megjelenni találgatások 1 millió dollár körüli összegről, Alinity ismét elmondta, hogy nem fog számot elárulni.

Nos, úgy tűnik, hogy 2021-ben elértük azt, hogy bájaink mutogatása fizet a legtöbbet – fenébe a kemény munkával! Jöjjön az OnlyFans!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI