Az Apex játékos kitálal: „2 hónap OnlyFans többet hoz, mint 10 év Twitch!”

Natalia „Alinity” Mogollon azt állítja, hogy egy vagyont keres, mióta elindította OnlyFans-oldalát – sokkal többet, mint amit a Twitch streamerkedésből össze tudott szedni. Annak ellenére, hogy korábban az akkor még nagyon népszerű Apexet űzte, ez meglepő infó.

Aztán persze idén ő is úgy döntött, hogy ideje a játékot a hot tubra váltani, és kidobni melleit a nézők elé – végül Alinity egy olyan Twitch birodalmat épített maga köré, amely több mint 1,3 millió követőt számlál. A következő lépés azonban kissé váratlan volt.

Ez ugyanis az ismeretlenbe való lépés volt – tehát az OnlyFans.

A múltban más ismert internetes személyiségek is hatalmas bevételekről számoltak be, miután megalkották saját oldalukat a platformon. Tana Mongeau például arról számolt be, hogy 2020 novemberében több mint 3 millió dollárt kaszált ezzel, – mivel a social médiában meglévő több millió követője közül sokan fizető előfizetővé váltak.

Alinity néhány nappal ezelőtt Mizkiffel tárgyalta ki az OnlyFans bevételeit – persze egy igazi keményen dolgozó hölgyhöz méltóan csak titokzatos mondatokban. „Nem akarom most itt elárulni, hogy konkrétan mennyit keresek, egyik helyen sem.” – kezdte.

Alinity made more money on OF in 2 months than she would make in 10 years on Twitch from LivestreamFail

„De annyit mondhatok, hogy két hónap alatt annyit kerestem, mint a Twitch streamekkel az elmúlt 10 évben.” – Mizkif itt már szóhoz sem jutott. Amikor a chatben, sőt a streamben is elkezdtek megjelenni találgatások 1 millió dollár körüli összegről, Alinity ismét elmondta, hogy nem fog számot elárulni.

Nos, úgy tűnik, hogy 2021-ben elértük azt, hogy bájaink mutogatása fizet a legtöbbet – fenébe a kemény munkával! Jöjjön az OnlyFans!

Betöltés...
Keresés
Keresés