18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Videó: Szexuálisan bántalmazták a streamert IRL stream közben

Az IRL közvetítések gyakran az emberiség mókás oldalát mutatják meg, de betekintést nyújtanak abba is, hogy milyen félelmetes és őrült emberek között kell élnünk nap mint nap. Láttuk már, hogy rágót köpnek a streamer hajába – és még sok mást is.

Azonban a mostani eset attól igazán para, hogy ez biztosan nem egyedi eset, mégis azt sem tudja az ember, hogyan kezelje a történteket. A streamert szó szerint megtámadták, miközben fényes nappal Bangkokban sétált.

A tegnapi közvetítés során Tallulah egyszerűen csak sétált az utcán, amikor a kamerában egy férfi volt látható, aki követte és bámulta őt. Tallulah észre sem vette. Majd egy kis idő múlva a férfi gyorsítani kezdett, ezután hátulról megragadta őt – pontosabban a fenekét. A következő pillanatban pedig már tovább is állt.

Tallulah utazásait dokumentálja és osztja meg nézőivel

Tallulah persze teljesen érthető módon szörnyen megijedt és felsikoltott: “Hagyd abba!”. Ezután a nézői élőben nézhették végig, ahogy szegény felfogja, hogy mi történt és máris könnybe lábadt a szeme. Próbálta összeszedni gondolatait, de nem nagyon sikerült.

A klipben az idegen ezután felgyorsít, és hátulról megragadja őt, miközben elsétál mellette, aminek hatására a rémült Tallulah felsikolt félelmében, és rákiált a támadójára, hogy “hagyja abba”.

A videót törölték Twitchről, de egy youtuber megmentette a felvételt:

 

Végül a könnyeivel küszködve bocsánatot kért a hölgy a Twitch-nézőitől a történtekért, de sikerült tovább folytatnia a streamet, és maga mögött hagyni a történteket. Az esetet követően egy tweetet tett közzé, melyben azt írta, hogy “holnap nem streamel”, hiszen elmegy a rendőrségre, hogy bejelentse a bűncselekményt.

Remélhetőleg a férfit megtalálják, és a megfelelő büntetést kapja.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI