24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Szinte ingyen osztogatta TOTS Aouart az EA Sports tegnap

Sokszor lehet támadni a kanadai kiadót a piacstratégiájuk, na meg egy-egy döntésük miatt. Viszont hibázni is szoktak, amit ha a szemfüles felhasználók kihasználnak, őrületes lapokhoz juthatnak szinte ingyen.

Ez történt a tegnapi nap is, amikor megérkezett a Team of the Season Aouar SBC. Sokan arra számítottak, hogy magyar idő szerint 7 órakor fog befutni, ám egy rendszerhiba miatt csak később bukkant fel a játékban az SBC. Amikor viszont felbukkant, hibás kritériumokkal jelent meg.

Tots Aouar sbc was (almost) free for a few seconds! from FIFA

A kihívás két csapat ledarálásából áll. Kell egy 87-es csapat (amiben van egy TOTS, vagy TOTW), valamint egy 85-ös is (szintén TOTS, vagy TOTW lappal). A helyzet viszont az, hogy ezek a kritériumok az SBC felbukkanása után pár másodperccel még nem aktiválódtak, így sokan képesek voltak két bronz keret begyűrésével hozzájutni a laphoz. Ami valljuk be nagy győzelem egy 93-as lap esetében.

Arról nem is beszélve, hogy értékes pakkokat osztanak a kihívások, így ha csak egy-egy csapatot sikerült közel ingyen beváltani még mielőtt az EA Sports észrevette a hibát, már az is nagy profit lehetett.

A visszajelzések szerint sokan nyitottak további TOTS lapokat a jutalomcsomagokból, így az EA Sports tegnapi hibája többek hétvégéjét feldobta!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI