20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A Fortnite prok kiakadtak: “Még a bajnokságon is a laggokkal szenvedünk!” 

A Fortnite 6. szezonjának versenyciklusa ismét véget ért, és a FNCS Grand Finals a világ minden táján intenzív akciókkal telt. A ranglista élén néhány ismerős arcot láthattunk, és többszörös ismételt győztes is volt.

Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi időben nem lehet Fortnite-verseny valami vita nélkül, a játékosok a Grand Finals során ismét panaszkodtak a szerverekre. A 2019-es bajnokság óta a játékosok arra panaszkodnak, hogy az FNCS szerverei időnként játszhatatlanok.

Az FNCS Grand Finals május 30-i európai része során az esemény alatt több olyan pillanat is volt, amikor a játékosok rossz teljesítményt tapasztaltak a szerverrel kapcsolatban. Ezt először M10 Motor hozta nyilvánosságra egy tweet keretein belül:

Azonban nem ez az egyetlen szerverprobléma, amit az FNCS Grand Finals során láthattunk, hiszen érkezett még egy videó, mely abszolút magáért beszél:

Nos, mindenki számára egyértelmű, hogy ennek nem kellene megtörténnie. Remélhetőleg az Epic a következő szezon versenyeire egy kicsi jobban felkészül majd – legalábbis ami a szerverekkel történő munkákat illeti.

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI