Az Apex közösség változtatást követel a Ranked pontrendszerben

A legtöbb Apex Legends játékos ragaszkodik a normál battle royale módhoz, és igyekszik minél több gyilkosságot és győzelmet begyűjteni, mielőtt elteszi magát holnapra. A kemény játékosok azonban a rangsorolt módot választják.

A Ranked módban a Ranked pontjaidat kell kockára tenni, és kipipálni néhány különböző dolgot – helyezés, ölés, sebzés stb. -, hogy elkezdhess továbblépni a magasabb szintekre. Néhány játékos azonban úgy véli, hogy a jelenlegi rendszer hibás.

Szerintük olyan játékosokat jutalmaz, akik csak az alacsonyabb rangú játékosok farmolását keresik ahelyett, hogy folyamatosan a saját tudásszintjüknek megfelelő játékosokkal szállnának szembe.

Suggestion: no RP for kills on players too low ranked to match with you otherwise. The lowest rank a predator should be getting RP from should be diamond. from apexlegends

Az Apex Legends-rajongó PharrowXL egy egyszerű ötlettel indította el a vitát: ne kapjunk RP-t a gyilkosságokért, ha olyan játékost iktatunk ki, aki valójában alacsony rangú ahhoz, hogy meccset vívjunk vele.

Meglepő módon más játékosok is egyetértettek, és megkérdezték, hogy a Respawn miért nem teszi ezt már most is. “Így van, aki egy magasabb rangú meccsen megöl egy szerencsétlen alacsony rangú játékost, az ne kapjon RP-t a gyilkosságból!”.

Tekintettel arra, hogy egyértelműen van igény a változtatásra, és hogy a Respawn viszonylag gyakran meghallgatja a közösség frusztrációit, a jövőben számíthatunk változásokra.

Betöltés...
Keresés
Keresés