Ide vezetett a VALORANT streames trash talk: Myth kihívta Shroudot!

Az utóbbi idők talán egyik legfurcsább trendje lett, hogy a streamerek és youtuberek már bokszmeccseken keresztül próbálnak megoldást találni sérelmeikre. Ez is persze a Paul testvéreknek “köszönhető”, az egész a KSI vs. Logan Paul meccsel indult.

Azóta mind KSI, és a Paul testvérek is inkább ilyen irányba inditották el a karrierjuket, hisz például Logan nemsokára az egyik legnagyobb névvel, Floyd Mayweatherrel méri össze az erejét – alig várjuk az eredményt.

De hogy jön Shroud a képbe? Amikor a Fnatic épp a koreai NUTURN legyőzésének kellős közepén állt a VALORANT Mastersen, – melyet Shroud is közvetített -, Myth csatlakozott, majd köszönésére érdekes mondattal válaszolt emberünk.

“Na, tessék… Megérkezett a TSM első számú vizesfiúja.”- mondta, bár egyértelműen csak viccelődve. Gyorsan meg is bánta, folytatta: “Bocsi, nem tudom mi ütött belém, ne haragudj!”. Myth azonban annyira nem vette jól a dolgot.

“Ide figyelj, te rohadék” – kiabálta. “Egy éved van, menj be az edzőterembe, és készül fel, mert meg fogjuk rendezni a Twitch első kibaszott észak-amerikai streamer bokszmeccsét, és beverem a pofádat. Viszlát!” – majd el is tűnt.

Bár ez nyilvánvalóan csak egy vicc volt (vagy nem?), a rajongóik kétségtelenül szívesen látnának egy meccset a Twitch két streamere között. Mi biztos Mythre fogadnánk…

Betöltés...
Keresés
Keresés