NICKMERCS: “Simán jöhetne még egy harmadik AMAX nerf is!”

Az AMAX assault rifle már jó ideje igen népszerű választás a Warzone játékosok körében, és természetesen most is vannak olyanok, akik változtatásokat követelnek a meta kissé érdekesebbé tételének érdekében.

Ez meg is történt, kétszer is. Legutóbb május 27-én, amikor a Raven Software nagyobb mértékű változásokat vetett be: a Headshot szorzót finomították, és jobban összhangba hozták az AR-t a többi fegyverrel.

Ennek ellenére még mindig rengeteg játékos esküszik az AMAX loadoutra, és a WZRanked szerint még mindig a második leggyakrabban használt fegyver a játékban. Többek között még NICKMERCS is úgy véli, hogy szükséges a további nerf.

Hétvégi videójában a FaZe Clan sztárja a legutóbbi változásokról beszélt, amelyeken az említett fegyver átesett, és elmagyarázta, hogy bár ez megnyitotta az ajtót más fegyverek előtt, az AMAX még mindig uralkodik.

“Ha meg kellene mondanom az őszinte véleményemet, a nerf után az emberek tömkelege még mindig használja a fegyvert. Amíg nem kap tényleg egy durva nerfet, ez nem is fog változni…” – mondta Nick.

“A sebzését és a mobilitást kell megcélozni a gyengítéssel, különben ugyanúgy egy AMAX  lesz minden második ember kezében.” – ecsetelte a streamer. Nick ugyanakkor még azt is megjegyezte, hogy néhányan már továbbléptek, és jelenleg rengeteg “életképes” lehetőség van.

Betöltés...
Keresés
Keresés