20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pokimane alaposan ledöbbent, miután xQc a legvonzóbb streamernek nevezte

A Twitch közössége várja a nagy összeborulást.

Félix “xQc” Lenegyel és csapata ismét rizikós vállalkozásba kezdtek, felültek ugyanis a hypevonatara és résztvettek egy úgynevezett ‘newly wed game’-ben, ahol a résztvevők a partnerükkel egy csapatban játszanak és próbálják az olyan egyszerű kérdésekre megtippelni a párjuk válaszát, amiből aztán gyakran érdekes dolgok derülnek ki.

Természetesen xQc-vel is hasonló történt, amikor ugyanis felmerült a kérdés, hogy ki a legvonzóbb streamer a Twitch-en, xQc válaszát senkinek sem sikerült megtippelnie. A magyar felmenőkkel rendelkező Félix ugyanis nem a nagymellű hot tub streamerek közül választott egyet, hanem Pokimanere esett a választása.

Pokimane streamjében fel is tűnt a nagy lángra kapó klip, amire a streamer élőben reagált:

“Nem pont erre számítottam! Azt hittem, valami tier 3-as viccel fogják elütni […] Igazán hízelgő és nagyon kedves, köszönöm szépen!”

Pokimane elárulta, hogy nem is gondolta volna, hogy őt fogja említeni xQc, hiszen annyi jó megjelenésű, vonzó személy van a platformon.

Ki tudja, a végén még összejön a két legnépszerűbb streamer?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI