xQc visszavág: „Elkészült az új GTA szerver, és innen nem tilthat senki!”

Miután végleg kitiltották a rendkívül népszerű GTA NoPixel szerverről, az ismert streamer Felix ‘xQc’ Lengyel elárulta, hogy ő és a GTA RP szerver alapítója, Koil egy testvérszervert hoznak létre, ahol kevesebb szabály és nagyobb szabadság van a játékosok terrorizálására.

Több más top Twitch-streamerrel együtt xQc  2020-ban lépett be a NoPixel közösségébe, és örökre megváltoztatta a szerver dinamikáját – és a GTA RP-t is. A bűnöző és csintalan személyiségét felvéve xQc szembefordult a NoPixel rendőrségével, és nem kevesebb, mint négyszer tiltották ki a szerverről.

Végül május 23-án véglegesen tiltották, ami rajongói szerint a GTA roleplay kategóriában való részvételének végét jelentette. A streamer azonban sokkolta a közösséget, amikor bejelentette, hogy az alapító, Koil áldásával visszatér a NoPixelre, – pontosabban egy testvérszerverre.

Május 30-án Lengyel indította a Twitch streamet, és megdöbbentette a nézőit azzal, hogy jelezte a teljesen váratlan visszatérését: „Eddig még nem is sejtettétek, de csinálunk egy második NoPixel szervert”. – mondta. „Ez teljesen más élmény lesz.”

„A kifizetések minden bűncselekményért sokkal magasabbak lesznek, a bírságok pedig sokkal kisebbek”. – osztotta meg az „örömhírt”. „De ami a legfontosabb: innen nem fognak kitiltani!”. Tehát úgy tűnik, hogy xQc álma végre valóra vált.

Kíváncsian várjuk, hogy ezentúl mivel sokkolja majd nézőit…

Betöltés...
Keresés
Keresés