A játékosok ötletelnek: Ideje megváltoztatni a Warzone perkeket?

Amikor a Warzone meta kérdéseiről van szó, a legtöbb játékos csak arra koncentrál, hogy a megfelelő fegyverek, a megfelelő kiegészítőkkel ott legyenek a loadoutban. Azonban mélyebben is el lehet merülni a dolgokban…

Néhány játékos úgy véli, hogy a perkek jelenlegi metája kissé megkopott, és szükség van egy kis felrázásra, hogy más perkeket is érdemes legyen használni a népszerű Ghost és a Cold Blooded mellett, ezzel több változatosságot teremtve a játékban.

Az egyik legszuperebb javaslat vol4lyfe-tól érkezett, aki azt javasolta, hogy “drasztikusan” dolgozzanak át néhányat. Az elképzelése szerint néhány perk kategóriát váltana – például a Quick Fix a hármas slotba kerülne -, míg az olyan dolgok, mint a Hardline és az Amped eltűnhetnének.

I think it’s time we got a proper Perk Rework/Rebalance. from CODWarzone

Talán a legérdekesebb a High Alert. A felhasználó a normál látásimpulzusok mellett azt javasolta, hogy ez lehetne a Dead Silence ellenszere is, így bizonyos távolságon belül hallhatnánk a lépéseket. Mások is beszálltak a saját javaslataikkal, megjegyezve, hogy szükség van a változtatásra.

“A Perk Meta jelenleg túlságosan is elcsépelt. Remélhetőleg hamarosan kapunk egy perk rebalance-t” – jegyezte meg az egyik. “A Ghostot nem kell nerfelni, más perkeknek kétségbeesett buffokra van szükségük” – mondta egy játékos.

A statisztikák is alátámasztják azt az elképzelést, mely szerint a meta némileg megkopott. A WZRanked szerint a Double Time, a Ghost és az Amped vezet a saját perk slotjaikban, de elég nagy különbséggel. Reméljük, hogy a Raven is így gondolja a dolgot.

Betöltés...
Keresés
Keresés