A sokadik GTA 6 leak: Része lesz a GTA Online-nak?

A legnagyobb kérdések a játékiparban kétségtelenül a Grand Theft Auto 6 körül forognak, különösen akkor, amikor azt kell kitalálni, hogy mikor jelenik meg a játék. A rajongók úgy vélik, hogy egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy kézbe vehessük, és minden jel arra mutat, hogy visszatér Vice City.

Mindezt nem erősítették meg, de egy új pletyka szerint a GTA 5 és a GTA Online is szerepet kapnak a játék leleplezésében. Egy névtelen online poszt május 27-én egy maréknyi állítást tett a GTA 5 jövőjéről, leginkább a játék közelgő, kibővített és továbbfejlesztett változatáról, amely PS5-re és az új Xbox konzolokra jelenik meg.

Ezek között az állítások között volt egy a GTA 6-ról szóló is, mely szerint a játékosok a GTA Online felületén élhetik át a majd egy event keretein belül az új játék beharangozását. Na persze erre sincs dátum, és arról sincs részlet, hogy mit is tartalmazna ez az esemény, csak annyi, hogy a jelek szerint ez még a GTA 6 megjelenése előtt történik.

A rajongók már régóta spekulálnak a GTA 6 valamilyen nagyszabású leleplezéséről, és azt sugallták, hogy a legutóbbi Super Bowl talán választ adhat rájuk. Természetesen nem így történt.Egy nagyszabású bejelentés újdonság lenne a Rockstar számára. Remélhetőleg hamarosan kiderül, mennyire hihetünk a szivárgásoknak…

Betöltés...
Keresés
Keresés