18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Elkészült a Tiger – Már kipróbálható a PUBG legújabb pályája

Egyelőre csak a szerencsések kiváltsága a teszt, de ez hamarosan változik.

Nemrég érkezett a hír, mi szerint idén, 2021-ben két új 8×8 km-es pálya is érkezik a PUBG-be. Ezek közül az egyik az Erangelhez hasonlítható Tiger, majd ezt követi a Cyberpunkra hajazó, futurisztikus világban játszódó Kiki kódnévre hallgató pálya.

Ezúttal viszont a Tiger került a középpontba, a pálya ugyanis már készen van, sőt már folynak a tesztelések a belsős és külsős személyekkel egyaránt.

Gondolhatunk itt az olyan nagy nézőtáború influenszerekre, mint WackyJacky vagy Dr DisRespect. Persze konkrét nevekről egyelőre nem számolt be a belsős infóiról ismert PlayerIGN, de az már borítékolható, hogy az új pálya tesztje gőzerővel folyik.

Persze könnyen lehet, hogy a megjelenésig változik még a pálya, de hamarosan a nagyközönség előtt is megnyílnak a kapuk, ekkor pedig bárki kipróbálhatja majd a tesztszerveren az új pályát.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI