20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mikor és hol nézheted az év legparádésabb bokszmeccsét?

Hónapokig tartó előkészületek, felhajtás és rengeteg dráma után végre Logan Paul és Floyd Mayweather összecsapnak egy bokszmeccsen. A mérkőzés néhány nap múlva, június 6-án kerül megrendezésre.

A Logan Paul vs. Floyd Mayweather mérkőzés egy exkluzív fizetős esemény, ami azt jelenti, hogy csak úgy nézheted a közvetítést, ha fizetsz érte, mégpedig 49,99 dollárt, azaz 14.202 forintot, a mai árfolyam szerint legalábbis.

Ha a Fanmion vásárolod meg, akkor egy limitált kiadású pólót kapsz, valamint lehetőséget  arra, hogy találkozz a bunyósokkal egy videokonferencia-hívás keretében, és nyerhetsz még dedikált bokszkesztyűt is.

A másik opciónk a Showtime, szintén ugyanennyiért. Ha már egyszer kifizetted az összeget számos eszközön nézheted a műsort, beleértve a számítógépeket, mobilokat, táblagépeket és persze az Apple TV, Android TV, Fire TV és Google TV is ide tartozik.

Tehát mikor kezdődik az esemény?

A Logan Paul vs. Floyd Mayweather mérkőzés bár hivatalosan június 6-án lesz, de mivel itt nálunk más az időzóna, ez június 7., hétfő hajnali 2 órát jelent. Tehát ha szeretnéd nyomon követni az év legparádésabb eseményét, sokáig ébren kell lenned.

A mérkőzésre egyébként a floridai Miami Gardensben található Hard Rock Stadionban kerül sor, és várhatóan telt házas közönséget hoz majd. Még ha az esélyek Logan ellen szólnak is a főmérkőzésen, attól még nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Ti élőben nézitek majd vagy megvárjátok amíg kikerül a netre?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI