Mindent megváltoztatna Fuse passzívjának újraformálása?

Az Apex subredditre posztolta koncepcióját egy rajongó, aki Fuse passzívját kissé másképp álmodta meg, mint ahogy az jelenleg van. A jelenlegi játékbeli képessége lehetővé teszi számára, hogy inventory slotonként egy extra gránátot halmozzon fel, így kétszer annyi lőszerrel rendelkezhet.

Emellett gyorsabban, pontosabban és sokkal messzebbre tudja kilőni a gránátokat, mint a többi legenda. Ez a koncepció a “Masochist” nevet kapta, amely lehetővé teszi, hogy Fuse kevesebb sebzést nyeljen el a gránátoktól. Azt írja, hogy a sebzés 30%-kal csökken a saját maga által okozott gránátos sebzés esetén.

Ez lehetővé tenné, hogy Fuse agresszívebb legyen a gránátjaival, miközben nem nélkülözi a teljes kockázatot. A karakter a nagy mennyiségű sebzésosztásról szól, így ez tökéletes módja lenne annak, hogy az ellenséget ledarálja, és csak néhány karcolással megússza.

Figyelembe véve a karakter történetét és szeretetét minden olyan dolog iránt, ami robban, akár működhetne is a dolog. Elvégre Fuse a robbanóanyagok szakértője, miért ne lehetne nagyobb a tűrőképessége? Kíváncsian várjuk, hogy a Respawn a jövőben bevezet-e egy hasonló stílusú buffot számára.

Betöltés...
Keresés
Keresés