1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Tényleg nem a streamer hibája ha toxic a chat?

Sykkuno már jó ideje egy igen ismert és kedvelt streamer a Twitch-en, köszönhetően a laza személyiségének. Ugyanakkor nem fél kimondani a véleményét más streamerekről és a streameléssel kapcsolatos kérdésekről.

Egy nemrégiben közvetített streamjében belemerült a toxic chat problémájába, ami sokak szerint bizonyos streamereknek, például xQc-nek tulajdonítható. Sykkuno azonban ahhoz ragaszkodik, hogy ez egyáltalán nem a streamer hibája, hisz a chatjeik sok különböző emberből állnak, akik közül néhányan “full őrültek”.

“Rengeteg pszichopata van odakint” – mondta. “Egy Twitch chat annyi különböző emberből áll. Nagyon nehéz azt mondani, hogy bármelyik chat a valaha volt legtoxikusabb chat…” – panaszolja a streamer. “Inkább azt kellene mondanunk, hogy sok az őrült.”

Nos, érdekes nézetei vannak Sykkunonak, de tény és való, hogy ilyenek alapján nem is nagyon vonhatunk le következtetést egy-egy közösségről vagy chatről, hiszen lehetséges, hogy épp rossz pillanatban tévedtünk oda.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI