4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Elindult a banhullám – Felléptek a DDOS csalók ellen az Apex fejlesztői

Az Apex Legends egy kiváló, pörgős Battle Royale játék. A baj csak az, hogy mivel ingyenes játszható, így a csalók is úgy gondolják, hogy szabadon garázdálkodhatnak a játékban.

A csalók egyik fajtája DDOS támadással éri el, hogy jobb eredményeket érjen el a játékban. Ez azt jelenti, hogy a szervert megterhelve kidobálják a védtelen játékosokat, ezzel is boostolva a saját eredményeiket.

Az Apex Legends fejlesztői ugyan korábban megígérték, hogy mindent megtesznek ennek megakadályozásának ügyében, azt is kiemelték, hogy ez fejlesztői oldalról egyáltalán nem sétagalopp. Ezért is örömhír, hogy az első komolyabb banhullám a héten megtörtént:

Összesen 31 embert vágott ki a Respawn, ami elsőre nem hangzik soknak, de kezdetnek kiváló. Minél jártasabbak a fejlesztők az ilyen jellegű csalók megfékezésében, annál jobb arányban fogják megfékezni a jövő DDOS csalóit.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI