Íme Samsung Girl: Mindenki megőrül az új virtuális asszisztensért

Samsung Girl máris bejárta az egész közösségi médiát, és a rajongók alig várják, hogy többet tudjanak meg Samről – a legújabb virtuális asszisztensről, aki viharszerűen meghódítja a világot. De ki is az a Samsung Girl és honnan jött?

Samsung Girl a Lightfarm Studios tehetséges embereinek munkája. A cég realisztikus CGI képek, videók, AR-szűrők és VR-alkalmazások készítéséről ismert. Legújabb koncepciójuk, a virtuális asszisztens, Sam a legnépszerűbb alkotásuk.

A technológiai óriás még nem kommentálta a stúdió terveit Bixby fiktív utódjáról, de ez nem akadályozza meg az embereket abban, hogy vad rajongásba kezdjenek a neten. A cikk írásakor a Twitter felhasználók ezrei voltak elfoglalva azzal, hogy jobbnál jobb mémeket, rajongói műveket és gondolatokat tweeteljenek Samről.

A hype minden bizonnyal szédítő szintet ért el, és nem mutatja jelét, hogy a közeljövőben lassulna. Hogy Sam végül mikor csatlakozik Bixby, Alexa, Cortana és Siri mellé a virtuális asszisztensek asztalánál, még nem tudni. Sőt, amíg a vállalat nem szólal meg róla, még jelenleg az sem biztos, hogy érkezik-e egyáltalán valamikor is.

Betöltés...
Keresés
Keresés