Itt vannak: Földönkívüliek rabolják el a Fortnite játékosokat

A rengeteg Fortnite leak után most végre elkezdték elrabolni a játékosokat az ufók a játékban. A kedd jellemzően frissítési nap, de a tegnapi nap úgy tűnt, hogy mindenféle fanfár, patch notes vagy más jelentős mérföldkő nélkül jött és ment. Legalábbis egészen estig ez volt a helyzet.

A játékosok ugyanis hamarosan elkezdték megosztani az első idegenek általi elrablásról készült Fortnite videókat.A földönkívüliek látszólag véletlenszerűen jelennek meg, és kiválasztanak egy személyt, akit elrabolnak. Ezután egy ragyogó zöld fénysugár pár másodpercig az adott játékosra fókuszál, mielőtt felemelkedne a levegőbe.

Ez a játékon belüli esemény már korábban kiszivárgott, de nem jelentették be, hogy mikor érkezik majd. Ahogy az általában lenni szokott, az adathalászok még azelőtt tudtak tippet adni a közösségnek, mielőtt az Epic egyáltalán bármit is tett volna.

A kiszivárgott információk szerint az ufók elrabolnak valakit, teljesen meggyógyítják 100 életerővel és pajzzsal látják el, majd valahol egészen máshol a szigeten ledobják, hogy folytathassa a játékot. Na, hogy tetszik? Nektek volt már részetek benne?

Betöltés...
Keresés
Keresés