18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Új arccal bővül a NoPixel? – Valkyrae könyörög CodeMikónak

Amikor CodeMiko bejelentette, hogy legújabb interjúalanyai között ott lesz Valkyrae is, a youtuber és 100 Thieves társtulajdonosának rajongói szinte megőrültek. Izgatottan várták, hogy láthassák kedvenceiket együtt.

Mindenféle izgalmas téma szóba került, míg végül valahogy a GTA RP került előtérbe. Ezt követően Rae azonnal észbe kapott: “Várj, te hogyhogy nem játszol?” – szegezte egyből kérdését a virtuális sztárnak. “Tuti nagyon jó lennél benne! Segítek neked!”.

Miko válaszolt: “Félek belemenni a GTA RP-be… Szóval viszonylag új vagyok a streamerek között. Úgy értem, már jó ideje streamelek, de a más streamerekkel való játék nekem nagyon új lenne.” – magyarázta.

“Attól félek, hogy ha belevágok a GTA RP-be, az olyan lesz, mint a gimiben, amikor egyedül vagyok a könyvtárban, és a házimat csinálom, és próbálok barátokat szerezni, és nagyon hülyén nézek ki.” – folytatta CodeMiko.

Rae együtt érzett: “Figyelj, átérzem a helyzetedet. Régen én is csak egyedül játszottam… De a GTA más” – tette hozzá. “Úgy érzem, hogy mindenki csak azért van itt, hogy tartalmat szolgáltasson, és tuti, hogy sokkal szívesebben látnak majd téged, mint azt gondolnád.”

Nos, kíváncsian várjuk, hogy Rae végül sikeresen meggyőzte-e Mikót, hamarosan kiderül…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI