24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

xQc kiborult a Valorantra: Ez a játék egy szar, mégis mit kéne csináljak?!

Félix Lengyel, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, xQc egy profi Overwach játékosból lett kanadai tartalomgyártó. Jelenleg toronymagasan a legnézettebb Twitch streamer, amit a tehetségének, na meg a megosztó stílusának is köszönhet.

Mostanában többnyire a GTA RP-re volt rápörögve, de mivel onnan folyamatosan kitiltják, így időről időre előkerülnek más játékok is. Így ült le a Valorant elé is, ami végül teljesen kiborította:

Éppen egy spike-ot próbált letenni egy meglehetősen éles meccsen, amikor egy türelmes Sova úgy döntött, hogy rendesen megszórja képességekkel a streamert. Ulti, recon bolt, shock dart, na meg jó pár lövés érkezett xQc arcába, aki végül nem tudta megvédeni a lehelyezett bombát.

A temérdek nehezítő körülmény kihozta az állatot Lengyelből, aki szokásához híven ordibálni és ócsárolni kezdett. “Ez a játék egy szar, nem tudok mit csinálni!” – tört ki a streamerből.

Kicsit meglepő, hogy pont egy Overwatch játékos kritizálja a mindenhonnan előtörő animációkat és képességeket, de tény, hogy a Valorant sem egy kezdőbarát lövölde. Lehetséges, hogy jót tenne xQc-nek, ha visszatérhetne a GTA-hoz, mert így nem biztos, hogy bírni fogja idegekkel.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI