18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

A BTS menüs Among Us nugget többet ér, mint egy átlagos autó

Ha van két dolog, ami 2020-21-ben masszívan tarol, az az Among Us és a McDonald’s BTS menüje. Garantáljuk, hogy ez a legfurcsább “crossover”, amit idén láthatsz. Egy átlagos napon egy átlagos éhes fazon a Meki felé vette az irányt.

Ekkor következett a váratlan fordulat: Egy Among Us karakterre emlékeztető csirkefalatot talált a BTS menüjében. Ahelyett hogy leharapta volna valamelyik testrészét, inkább úgy döntött, hogy felteszi eBay-re – és milyen jól tette…

A hirdetésre több mint 155 licit érkezett, és ha valaki megvenné a vélhetően már elég hideg nuggetet (ami amúgy igen nuggets, de egy darab az nugget 😀 ), akkor a vevő számára nem lesz lehetőség az elállásra. Az állapota “használt”, és a USPS First Class postával szállítják.

A licit jelenleg – egy nappal az aukció lejárta előtt – meghaladta a 80.000 dollárt, mely a mai árfolyam szerint 22.743.440 magyar forint. A hivatalos Among Us fiók június 2-án reagált a hirdetésre, és az ár a poszt óta masszívan megugrott.

Az Xbox válaszként a következőt tweetelte: 

A hirdetést jelenleg közel 1075 különböző potenciális vásárló figyeli.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI