11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Játék bárhol, bármikor: Telefonra is érkezik a Warzone?

A Warzone alkotója Activision Mobile néven új, mobiljátékok fejlesztésével foglalkozó házon belüli stúdiót indít. Az egyik álláshirdetésük szerint vezető producert keresnek a kaliforniai székhelyű stúdióba.

A terv szerint “a világ legjobb AAA mobiljátékait” fogják létrehozni. A stúdió első játéka a Call of Duty franchise egyik címének mobilos változata lesz. Minden hír arra enged minket következtetni, hogy a Warzone Mobile lesz a szerencsés.

Ennek fejlesztését először 2020 szeptemberében erősítették meg egy régi álláshirdetésen keresztül. A játék valószínűleg a fejlesztés korai szakaszában van, és nem fog egyhamar megjelenni – ami egy szomorú tényező.

Az Activision Blizzard vezérigazgatója, Daniel Alegre egy tavalyi eredménybeszámoló során elmondta, hogy a vállalat többet tervez befektetni a mobilos játékokba. Hozzátette, hogy a vállalat összes címét mobilra kívánják vinni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI