Őrült számok: Ennyire népszerű a VALORANT idén

A Riot Games a VALORANT 2020 júniusi megjelenésével robbant be a first-person shooter szcénába, és azóta a népszerűsége mind a profi, mind a hétköznapi játékosok között az egekbe szökött. De vajon mennyi a VALORANT játékosainak száma 2021-ben?

2021. június 2-án a Riot Games megerősítette, hogy átlagosan több mint 14 millió játékos jelentkezik be havonta a világ minden tájáról, hogy játsszon. Természetesen az általános számok ennél jóval magasabbak. Elvégre bárki készíthet fiókot. De az aktív játékosok számát tekintve ez a havi szám hihetetlenül jó.

Ez azt jelenti, hogy ha egy adott hónapban fognánk az összes játékost, és hagynánk, hogy benépesítsenek egy kopár várost, akkor abban több ember élne, mint Los Angelesben, Párizsban, Rio de Janeiróban vagy hogy közelebbi példát említsünk, mint egész Magyarországon (nyilván ez már nem város 🙂 ). És ez még csak a “kezdet”.

“Látni, hogy a mi növekvő közösségünk felismeri és értékeli azt, amit a játékkal próbálunk elérni, minden várakozásunkat felülmúlja, és nagyon örülünk, hogy hamarosan még több játékosnak kínálhatjuk ugyanazt a versenyképes VALORANT-élményt” – mondta Anna Donlon, a játék ügyvezető producere.

Betöltés...
Keresés
Keresés