Ilyen nincs! – Élőben bukott meg a LoL spagettikódja

A League of Legends az egyik legismertebb, legjátszottabb és legkedveltebb esportjátéka az elektronikus sport szcénának. Épp ezért elvárás lenne, hogy jól is működjön, ám ezt a Ranked meccseinken mind tapasztaljuk, hogy nincs így. De legalább a profik jó állapotú klienssel és játékkal játszanak, nem?

Nos, nem igazán.

A Prime League-ben a Penta 1860 és az SK Gamign Prime csapott össze. Leon, a PTA támogatója Nautilust választott, s relatíve gyorsan be is bizonyította, hogy miért. A CC-vel felszerelt tank Q képessége olyan őrületesen broken, hogy a liga szervezői is gátlástalanul lelassították a találkozó egyik legmegkérdőjelezhetőbb mozdulatát:

Another "Illegal" Nautilus Hook!!! In a match of the german Prime League, between Penta 1860 and SK Gaming Prime, PTA "Leon" connected a very questionable Naut-Hook on the enemy Orianna! from leagueoflegends

Ha továbbra is listavezető esport cím akar maradni a League of Legends, az ilyen jellegű hajmeresztő játékhibákat ki kell, hogy javítsa a Riot Games. Mivel egy-egy ilyen jellegű hiba mérkőzéseket dönthet el, nem szabad elbagatellizálni a helyzetet.

Betöltés...
Keresés
Keresés