Nem hiszed el mennyiért kelt el a mekis Among Us nugget

Az Among Us vitte a prímet tavaly, idén pedig a McDonald’s BTS menüje őrjítette meg a világot. Viszont ha a kettőt kombináljuk, félelmetes végeredményt kapunk.

A napokban beszámoltunk arról, hogy több ezer dollárért árulnak az eBayen egy Among Us karakter formájú BTS menüből származó mekis nuggetet. A kis csirkefalatka maximum pár száz forintot ér, ám most valaki az egekbe tornászta az árát. Pusztán csak azért, mert a formája emlékeztet egy híres játékkarakterre.

Amikor legutóbb írtunk erről, még “csak” 80 ezer dollárért ment el a nugget, ám mára már le is zárult az aukció. A győztes viszont félelmetesen magas összeget, majd’ 100 ezer dollárt adott a húsdarabért. Ez mai árfolyamon számítva körülbelül 28,6 millió forintnak felel meg.

Csak a miheztartás végett nézzünk egy kis matekot:

Emberünk elment egy Mekibe és vett körülbelül 2000 forintért egy BTS menüt. Most, egy héttel a vásárlás után az a menü házhoz hozott neki 28,6 millió forintot. Vagyis lényegében amiatt vehet majd most magának lakást, vagy autót, mert éhes volt. Vicces, hogy emberek milyen őrültségekre tudják elverni a pénzüket, közben pedig vannak akiknek fedél sincs a fejük fölött…

Betöltés...
Keresés
Keresés