18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Tömérdek követőt hozott a streamereknek az Among Us

Bár a 2020-as évről sok minden eszünkbe juthat, de tuti, hogy az Among Us lesz az egyik, hiszen még a csapból is ez a játék folyt, egészen néhány hónappal ezelőttig. Bár hozzá kell  tennünk, hogy a napokban ismét kezdik felkapni…

Rengeteg streamer rengeteg nézőt köszönhet az Among Us létezésének, de közülük is igen kiemelkedő növekedést Disguised Toast mutathat fel. A streamer a “20.000 IQ” című újabb sorozatának legutóbbi epizódjában ült le beszélgetni arról, hogy milyen hatással volt az Among Us a karrierjére.

Amikor megkérdezték tőle “szerinted hogyan változtatta meg az Among Us az életedet?”, elővette a telefonját, és elejtett néhány vad statisztikát. “Szóval 2020. augusztus 1-jén, amikor először játszottunk, 1,2 millió feliratkozóm volt a YouTube-on. Most 3,5 millió van, tehát több mint duplájára nőtt”.

“A Twitteren körülbelül 600 ezer követőm volt, most 1,3 millió van. A Twitch-en, ahol már amúgy nem is streamelek, 1,3 millió követőm volt, és most már 2 milliónál tartok. Szóval 700.000 egy olyan csatornán, ahol nem is tettem semmit sem. Igen, ennyire népszerűvé tett a játék.”

A közösségi média felületei is hatalmas növekedésnek indultak. “Az Instám 300 ezerről 800 ezerre nőtt, majdnem megháromszorozódott, a Facebook pedig 600 ezerről 1,5 millióra emelkedett. Körülbelül öt éve streamelek, és az elmúlt nyolc hónapban minden számom megduplázódott.” – vallott Disguised Toast.

Ha szeretnéd meghallgatni a teljes interjút, itt megteheted:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI