24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Változások: Véget ér az ingyenes CS:GO korszak?

Három évvel azután, hogy ingyenesen játszhatóvá vált a CS:GO, visszavonják az ingyenes utat a Prime matchmakinghez, valamint a vele járó dropokat, rangokat és skill groupokat is. Az újaknak mostantól 15 dollár, az az 4.262 Ft az ára.

A változtatást az Unranked Competitive matchmaking megjelenésével együtt vezették be, mely egy olyan funkció, amelyet a közösség évek óta széles körben követelt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ezentúl nem játszhatunk ingyen.

Továbbra is bárki játszhat abszolút költségek nélkül, ám az eddig a 21. szinten ingyenesen elérhető Prime státuszt mostantól nem lehet csak úgy megszerezni. Tehát aki – elvileg -, csalók nélkül szeretne menni, fizetnie kell.

Ha nem, akkor nyilván értelemszerűen nem kerülünk össze Prime-játékosokkal, nem jön sem XP, se drop, se Service Medal. Természetesen azoknak, akik már megszerezték az ingyenes Prime státuszt, minden marad, ahogy eddig – nem kell megvenni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI