Pokimane, TSM, Cloud9 – Szeretnél extra skineket a Valorantba?

A Valorant játékosok már egy jó ideje szeretnének olyan skineket a játékba, melyeket a kedvenc streamereikről vagy videósaikról mintáztak. Pokimane például elárulta, hogy ő simán benne lenne  – még ha csak egy fegyver skinről is lenne szó.

Shroud azonban úgy gondolja, hogy ez egy rossz ötlet, és “veszélyes területnek” nevezte, ahol “kihívást” jelentene a helyes kivitelezés. Ehelyett úgy gondolja, hogy a Riot Games jobban járna, ha esport skineket – pl. TSM, Cloud9 -, tervezne.

Legutóbbi közvetítése során beszélt erről: “Itt nem lehet minden igényt kielégíteni, vagy adsz néhány content creatornak skint és ennyi, vagy mindenkinek megpróbálsz kedvezni, és úgy dől dugába az egész. Nem lehet nyerni…” – mondta.

“A PUBG megpróbálta, és a megközelítésük nem volt rossz, mert rengeteg tartalomkészítőt bevontak. De ez nem fog működni egy olyan játékban, mint a Valorant, már csak azért sem, mert így nem lehet elárasztani a piacot. Furcsa lenne.”

Azonban úgy gondolja, hogy az esport-csapatskinek remekül működhetnének, ahogyan az Overwatchban is. “A csapatskinek tuti működnének. Simán csinálhatnának TSM meg C9 skineket, meg még rengeteg ehhez hasonlót.” – magyarázta.

A közösség pedig nyitott az ötletre. Elvégre a Valorant játékosok is szívesen támogatnák kedvenc esport szervezeteiket, és mi mással tehetnék ezt meg jobban, mint egy egyedi tervezésű skin megvásárlásával?

A Riot korábban már utalt rá, hogy nyitottak lennének hasonló ötletre, talán lesz belőle valami?

Betöltés...
Keresés
Keresés