18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Erős fogadás: A Logan vs. Floyd meccs milliókat hozhat Docnak

Végre túl vagyunk az év legparádésabb bokszmeccsén, amit rengetegen vártak már. Nem is azért, mert olyan profinak ígérkezett, hanem azért, amit végtelen vastag bőrrel az arcukon a Paul testvérek művelnek.

Rengetegen tettek pénzt is az eredményre, és nagyon sokan jól is járhatnak, többek között pl. DrDisrespect is. Egy tweet keretein belül jelentette be a 10.000 dolláros fogadását, és azt, hogy kire fogadott. Nem volt meglepő.

Az “esélytelenebb” félre, tehát Logan Paulra fogadott, és természetesen nem azért, mert szerinte az influencernek valóban több esélye lenne egy győzelemre. “Már most úgy érzem, hogy ez a meccs is bundázott.” – árulta el Doc.

És igen, bár senki sem ismerte el, de mindenki “tudja”, hogy így van. Egy valódi küzdelem során esélye sem lehetett volna Paulnak – ahogy most sem volt. Bár hivatalosan is szóltak arról, hogy nem lesz győztes, Logan magát hirdeti annak.

Bár lehet támadni Mayweathert, amiért belement a dologba, valójában ő maga is elmondta, hogy súlyos összegeket akasztott le az egészből. Ő maga 30 millió dollárt ismert be, de ez egyes források szerint valójában 80 millió dollár is lehet.

Nos, Doc pénze pedig a szavazásokon múlik majd:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI