0.9 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Hová tűntek a mágusok? – Problémák az Idézők Szurdokában

Bár fontos megemlíteni, hogy a League of Legends nagyon jól teljesít hibák (hiányának) terén a többi játékhoz képest, azért néha mégis akadnak más jellegű dolgok, amik megnehezítik a közösség életét – vagyis játékát.

A rengeteg hősnek köszönhetően sosem unalmas, élvezhető a játék sok év után is, viszont pontosan a sok champ okozza a problémát. Nehéz ugyanis megtalálni az egyensúlyt, úgy, hogy az mindenkinek jó legyen.

Erről a kérdésről írtunk már nektek bővebben, ha érdekelnek a fejlesztők gondolatai ezzel a témával kapcsolatban, ITT elolvashatod. Tehát, egy újabb problémára egy közösségi oldal bejegyzésében hívták fel figyelmünket a játékosok:

Out of the 10 most played champions on Mid right now, 7 are assassins, 3 are Vlad, Yasuo and Yone from leagueoflegends

Gyakorlatilag a Midről szinte teljesen eltűntek a mágusok, holott korábban egyértelmű volt, hogy őket visszük többségében a középső sávra. Mára már gyakorlatilag egy playstyle az uralkodó, az Assassinok nagy előnnyel vezetnek.

Sokan joggal kérdezik, hogy a nagy egyensúlyteremtés közepette erre miért nem gondol a Riot Games csapata? Mások írtak arról is, hogy a mágusokat már évekkel ezelőtt teljesen elcseszték és szinte “kiiktatták” őket a játékból.

Ti mit gondoltok? Valóban így van? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI