Szerepel a kedvenced a listán? – Az 5 legritkább Apex Legends skin

Az Apex Legends még 2019 februárjában jelent meg a Respawn Entertainment válaszaként a gyorsan terjedő battle royale műfajra. Gyorsan nevet szerzett magának, és helyet vájt magának az óriások között.

Még több évvel a megjelenése után is tökéletesen megállja helyét a játék, és ennek egyik oka a gyors vertikális játékmenet, aztán a szuper fegyverválaszték és a karakterdizájnok.  Ezeknek a karakterdizájnoknak az egyik fontos eleme pedig a sok skin.

Az Apex Legends skinek nem mindig forradalmiak, de valami újat és különlegeset adnak a játékosok kedvenc karaktereihez. Néha érdekes újratervezések formájában jelennek meg, máskor pedig izgalmas új színekkel teszik változatosabbá a meglévő skineket.

A skinek rendszeresen cserélődnek az Item Store-ban, ami azt jelenti, hogy egyes opciók korlátozottan elérhetők, vagy hosszú időre eltűnnek, mielőtt valami különleges esemény alkalmával újra előkerülnének.

Végül ez azt eredményezte, hogy bizonyos skineket nehéz beszerezni, és ritkán lehet látni őket a játékban. A looper.com összeszedte a legritkább darabokat, melyek közül most elhoztunk nektek ötöt:

1.Bionic Wonder (Wattson)

2. Flashpoint (Wraith)

3. Bot of Gold (Pathfinder)

4. Great Winter (Bloodhound)

5. The Trophy Hunter (Caustic)

Betöltés...
Keresés
Keresés