18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ellerbe: “Floyd nem vette komolyan a Logan elleni mérkőzést!”

Hónapokig tartó izgalom és felhajtás után június 6-án végre megrendezésre került a várva várt Logan Paul és Floyd Mayweather közötti mérkőzés. A 8 menetes bemutató mérkőzés végül is a “végsőkig” tartott, Mayweather a rá jellemző védekező stílusban irányította a dolgokat.

Ennek ellenére Mayweather rengeteg kritikát kapott a teljesítménye miatt, Paul még arra is rámutatott, hogy “lassabb volt a vártnál”. Nos, Mayweather promótere, Leonard Ellerbe azt állította, hogy Floyd nem vette komolyan a meccset, és Paul szerencsés, hogy Mayweather nem ment át egy teljes, komoly felkészülésen.

A TheMacLife-nak adott interjújában Ellerbe azt állította, hogy a veretlen bokszoló nem is vette komolyan ezt a mérkőzést. Egy minimális felkészülés előzte meg részéről azt a meccset, ahol még ennek ellenére is ő volt az aktívabb fél. “Nagyon rábaszott volna, ha Floyd komolyan veszi.” – mondta Leonard.

Bár nem lehet tudni, hogy ez mennyire igaz, az tuti, hogy még Floyd maga is megerősítette a meccs utáni konferencián, hogy csak heti kétszer edzett a mérkőzésre. Mayweather nem az agresszív bokszstílusáról híres, de érdekes lett volna látni a veretlen bokszolót csúcsformában.

Végül senki sem került ki győztesen, az biztos, hogy Mayweathert és Pault is viszontlátjuk még a ringben. A kérdés csak az, hogy ki lesz a következő ellenfelük?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI