18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kamu McDonald’s menüvel etette be a YouTuber a népet

Dream több mint 22 millió követővel büszkélkedhet a YouTube-on, amiből 14 milliót sikerült egyetlen év alatt megszereznie, miután 2020-ban az Among Us és a Minecraft újraéledése nagy sikereket hozott neki. Mostanra a Minecrafter még saját zenét és árucikkeket is készít… de vajon a Mekivel is szerződést kötött?

Mint kiderült, nem – de az Egyesült Királyságban élő videós, Liam Bedford csúnyán elhitette az internettel, hogy igen. Egy június 7-i feltöltésben Bedford elmagyarázta, hogyan csapta be Dream rajongótáborát, hogy elhitesse velük: az arcát nem vállaló illető is saját menüt kaphatott.

Bedford vette a fáradtságot, hogy hamis marketingkampányt készítsen Dream McDonald’s “menüjéhez”, és megvásárolta a híres gyorsétteremlánc kellékeit és ételeit, hogy egy sor profinak tűnő fotót készítsen. Ezután a TikTok-on keresztül “szivárogtatta” ki a képeket a netre egy hamis “Dream stan” profil létrehozásával.

Bár  Dream még nem reagált erre a “remek” tréfára, Bedford videója mindenképpen arról tanúskodik, hogy milyen gyorsan terjednek az ilyen kamu dolgok az interneten manapság. Azt még nem tudni, hogy a Dream rajongói mit szólnak ehhez az egészhez…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI