1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Szervízbe vitte iPhone-ját egy nő – Az összes intim képét kirakták a Facebookra

Az ügy a végéhez ért.

Egy újabb kellemetlen ügybe bonyolódott az Apple. Történt ugyanis, hogy egy amerikai Oregoni Egyetemen tanuló nő szervízbe vitte iPhone-ját, az ugyanis nem teljesített megfelelően. Arra viszont egész biztosan nem számított, hogy ezek után mi fog történni.

Nemsokkal később arra lett figyelmes, hogy az intim képeit közszemlére tették, ráadásul mindezt a saját Facebook fiókjából, így az összes ismerőséhez eljuthattak a pikáns felvételek.

A közösségi oldalon egész pontosan 10 képet, illetve egy videót tettek közzé.

A nő ezt természetesen nem hagyta annyiban, perrel fenyegette meg az Apple-t. A jogi procedúra viszont most úgy fest lezárult. Alapvetően a Pegatron égisze alá tartozó szervízműhelyben történt a jogsértés, ám ennek ellenére az Apple úgy döntött fizet a nőnek.

Kép: mocah.org

Sajtóhírek szerint az Apple belső nyomozást rendelt el a történteket követően, aminek eredményeképp kirúgtak 2 dolgozót. Mivel a felek megegyeztek a kártérítés pontos sösszegét nem lehet tudni, viszont a tárgyaláson a nő ügyvédei 5 millió dollárt (1 425 350 000 forintot) követeltek.

A borítókép csupán illusztráció, forrása: whicdn.com

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI