27.8 C
Budapest
2021, július 27, ked

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Szervízbe vitte iPhone-ját egy nő – Az összes intim képét kirakták a Facebookra

Az ügy a végéhez ért.

Egy újabb kellemetlen ügybe bonyolódott az Apple. Történt ugyanis, hogy egy amerikai Oregoni Egyetemen tanuló nő szervízbe vitte iPhone-ját, az ugyanis nem teljesített megfelelően. Arra viszont egész biztosan nem számított, hogy ezek után mi fog történni.

Nemsokkal később arra lett figyelmes, hogy az intim képeit közszemlére tették, ráadásul mindezt a saját Facebook fiókjából, így az összes ismerőséhez eljuthattak a pikáns felvételek.

A közösségi oldalon egész pontosan 10 képet, illetve egy videót tettek közzé.

A nő ezt természetesen nem hagyta annyiban, perrel fenyegette meg az Apple-t. A jogi procedúra viszont most úgy fest lezárult. Alapvetően a Pegatron égisze alá tartozó szervízműhelyben történt a jogsértés, ám ennek ellenére az Apple úgy döntött fizet a nőnek.

Kép: mocah.org

Sajtóhírek szerint az Apple belső nyomozást rendelt el a történteket követően, aminek eredményeképp kirúgtak 2 dolgozót. Mivel a felek megegyeztek a kártérítés pontos sösszegét nem lehet tudni, viszont a tárgyaláson a nő ügyvédei 5 millió dollárt (1 425 350 000 forintot) követeltek.

A borítókép csupán illusztráció, forrása: whicdn.com

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );