20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Újra megtörtént: Élőben banolták a Warzone csalót

Sokan panaszkodnak a Warzone anti-cheat hiányára, de a közösségnek van egy hőse, aki segít elűzni a sötétséget. A Twitch streamer TimTheTatMan egy újabb csalóval “birkózott meg”, sikeresen.

Ez sok játékos számára ismerős érzés. Valaki gyanús módon megöl téged, te pedig tovább nézed, és rájössz, hogy valóban csal. Reportolod, de végül csak szar érzések maradnak, mert tudod, hogy valószínűleg ez semmilyen következménnyel nem jár nekik.

Képzeld el tehát azt az elégedettséget és örömöt, amit a Warzone lobby tapasztalt, amikor a streamer, TimTheTatMan jelentett egy csalót, és nem sokkal később, még a kör közben tiltották is az illetőt. Varázslatos élmény.

Sőt, nem ez volt az első ilyen eset. Korábban már írtunk nektek arról, hogy szintén az ő közvetítése alatt hasonló dolog történt, reportoltak valakit, és nem sokkal később őt is banolták:

Csoda történt: Már meccs közben tiltották a Warzone csalókat

Köszi, TimTheTatMan! 😀

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI