18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A kutya akkorát fejelt streamer gazdáján, hogy az azonnal lelőtte a műsort

Legyünk bármennyire is figyelmesek, bizony néha történhetnek balesetek. Traveldanielle, a több Twitch-kategóriában is aktív, közkedvelt streamer egy teljesen ártatlan pillanat után tapasztalata meg mindezt.

Éppen bulldogját mutatta meg nézőinek, amikor a kutya örömében akkorát ugrott a hölgy ölében, hogy végül össze is fejeltek. A hatalmas csattanás után a tartalomgyártó enyhén szólva sem volt boldog, a hatalmas ütésnek is betehető fejes pedig komoly fejfájást okozott neki. Nem csoda, elvégre az ütéstől még a fejhallgató is lerepült Traveldanielle fejéről.

Később előkerült egy zsák jég, amivel a streamer próbálta enyhíteni a fájdalmát. Ám mivel így egy kézzel kevesebbet tudott hasznosítani, inkább úgy döntött, hogy aznapra lelövi a streamet és kipiheni az ütést.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danielle! (@traveldaniellem) által megosztott bejegyzés

Később Instagramon vicceskedve azt írta, “hogy így legalább már tudja, hogy kibírna egy nagyobb ütést.” Majd kihívta Logan Pault.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI