A Logan vs. Floyd meccs győztesei: A Pokémon-kártya gyűjtők

Az elmúlt egy év során a Pokémon-kártyák amúgy is magas árai még jobban megugrottak. A Twitch streamerek boxokat vásároltak és megmutatták, ahogy kinyitották azokat. Ez a nagy érdeklődés azt is jelenti, hogy a The Pokémon Company nem tudja elég gyorsan gyártani a kártyákat.

Paul is beszállt a buliba, méghozzá nagyban, és olyan videókat készített, mint „Vettem egy 200.000 dolláros Pokémon kártyás boxot”; vagy „2.000.000 dollárt költöttem Pokémon kártyákra” és „Az 1.000.000 dolláros 1. kiadású Pokémon box kinyitása”. Az utóbbi tíz YouTube-feltöltéséből négy a Pokémon-kártyákról szólt.

Tavaly októberben Paul meglátogatta Gary Haase-t, a Pokémon királyát, és 150 ezer dollárt költött egy Charizardra, ami most biztosan többet ér. Logan akkor így szólt: „A Pokémon egy időzített bomba. Nincs kétségem afelől, hogy ez a kártya nagyon hamar egymillió dollárt fog érni”.

„Ezt nevezik felértékelődő vagyonnak” – folytatta. „Végeztem a Lamborghinik vásárlásával. Nem veszek többé olyan dolgokat, amik nem hoznak nekem pénzt.”  Azzal, hogy egy Charizardot viselt a meccs előtt és az azt követő sajtótájékoztatón, Paul pontosan elképzelése szerint cselekedett: több pénzt szerzett magának.

Az érték egy részét ő és mások is annak fogják tulajdonítani, hogy ő maga viselte ezen a meccsen – a jelenlegi állás szerint az utolsó alkalommal, amikor Floyd Mayweather ringbe szállt. A meccs, bármit is gondolunk róla, a kártya származásának és történetének részévé vált. Paul úgy véli, hogy már most is megér egy jó kis millió dollárt.

Amikor a harc után a kártyáról és annak becsült értékéről kérdezték, így válaszolt: „Ez egy BGS 10 Charizard, első kiadású Charizard. Egy a világon lévő háromból. Ez a legértékesebb tulajdonom. Amióta tízes osztályzatot kaptam, őrületes lendületet vett az életem. Ez az én kabalám.”

Paul felemelte a kártyát, hogy megmutassa a sajtónak, majd hozzátette: „Ez egy egymillió dolláros kártya, bébi. Ez az a kártya, amivel kisétáltam a Floyd Mayweather meccsre. Ez egy millió dolláros kártya!” – fejezte be mondanivalóját. Nos, el lehet ítélni a Paul testvéreket, de amit csinálnak átlagon felüli. Egy mutatvány. Show.

Betöltés...
Keresés
Keresés