4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Így néz ki, amikor a beszari Warzone játékos szerencséset lő

Biztosan sokakkal előfordult már, hogy bármennyire harcolt is érte, egyszerűen nem tudott találni értelmes fegyvert a játékban. Aztán pedig a nagy keresgélés során beleszaladt egy csapatba, vagy egy jól felszerelt játékosba, s máris temette az egész kört.

A mai kiemelt klipünk főszereplője is pontosan így járt, de ő egy nagyobb összecsapás után érkezett meg, vagyis volt lehetősége a földön elszórt fegyverek közül felkapni valamit.

Of all the things in that pile, I picked up a sniper rif…oh! from CODWarzone

Ami igazán komikussá teszi a helyzetet, az éppen az, hogy a földön fekvő fegyverek közül egy snipert tudott csak felkapni, amivel rettentően nehéz közelre lőni. Egy ellenfél viszont azon volt, hogy kiszedje, így az első leadott lövés után máris ki akart lépni a játékból, hogy ezzel megakadályozza az ellenfélnek, hogy killt szerezzen. Mindez meglehetősen toxikus viselkedésre utal, az ilyen magaviselete a közösség rendesen megveti.

Végül nem kellett kilépni a játékból, hiszen a leadott lövés fejet talált, ezzel pedig reméljük egy életre megtanulta az illető, hogy nem érdemes kilépkedni szorult helyzetben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI