18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Menthető a helyzet? – Unbanolták a népszerű LoL streamert

Nickich először március 20-án kapott bant. A kanadai streamer egy videóban magyarázta el a történteket, és elárulta, hogy a chatjében tett moderálatlan, gyűlöletkeltő megjegyzések miatt kapta a Twitch felfüggesztést.

A fellebbezésének jóváhagyása hónapokig tartott. A streamer azt tervezte, hogy májusban visszamegy az egyetemre, de köszönhetően annak, hogy a számok “igazán jól” alakultak, és a feliratkozóinak száma is nőtt, úgy döntött, hogy szeptemberre halasztja a sulit.

Sajnos a tiltás keresztbe tett ezeknek a terveknek. “Az életem jelenlegi szakaszában és anyagilag nem tudok tovább várni a Twitchre. Nem tudok tovább ülni. Elkezdtem jelentkezni állásokra meg ilyesmik.” – mondta.

Most, hónapokkal később a Twitch végre feloldotta a streamer tiltását – és szerencsére Nick számára még nem késő kihasználni az újabb lehetőséget.”Nagyon izgatott vagyok és örülök, hogy a Twitch így döntött. Gondoskodom róla, hogy ilyesmi ne forduljon elő még egyszer!”.

Remélhetőleg Nick tartani tudja a szavát, és távol tartja magát a bajtól, hogy soha többé ne kelljen átélnie ezt a tortúrát. Egyelőre nem jelentett be visszatérő streamet, de az biztos, hogy nagy durranás lesz.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI