Sürgős javításra szorul a Warzone pingrendszere

A pingrendszerek már egy jó ideje léteznek az FPS-játékokban, különösen az olyan BR címekben, mint a Warzone, az Apex Legends, és a Fortnite. Lehetővé teszik, hogy a játékosok azonnal kiszúrják az ellenséget, és ha jól használják őket, hihetetlenül hatékonyak lehetnek.

Sajnos a Warzone játékosok azt tapasztalták, hogy a játék pingrendszere nem  igazán úgy működik, ahogyan kellene – sőt, egyes esetekben a pingek egyáltalán nem működnek. Bár ez egy összeszokott csapattal is hatalmas probléma, a randomok közötti kommunikáció még inkább kiemeli ezt a problémát.

Amióta a Season 3 Reloaded frissítés életbe lépett, még több játékos jelentett problémákat a Warzone pingrendszerével kapcsolatban. Általában, amikor megjelölsz egy ellenséges játékost, akkor az megjelenik egy jelzőként, amit az összes csapattársad láthat – jobb esetekben.

Raven, please fix live pings from CODWarzone

“Annyira elegem van abból, hogy pingelek valakit, és az azonnal eltűnik” – mondja kbX1. “Frusztráló, mert a csapattársaimnak fogalmuk sem lesz, hogy hol keressék.” Nem csak kbX1 találkozott ezzel a problémával, mivel számos játékos jelentkezett, hogy elmondja, őket is érintette ez a hiba.

Bár a Raven Software még nem tett hivatalos bejelentést a ping-problémával kapcsolatban, remélhetőleg a Warzone fejlesztői hamarosan előállnak egy gyors javítással.

Betöltés...
Keresés
Keresés