18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A pokol összes élőlényével dughatunk egy új Steames játékban (18+)

Sátánisták előnyben.

Van egy réteg, aki egyszerűen rajong a sátán után. Azt már nem teljesen értjük, hogy valaki miért szeretne lefeküdni eféle gonosz teremtménnyel, de az Evil Boobs Cult című újdonsült fejlesztőcsapat másképp gondolkodott. Nemsokkal később megalkották a Sex with the Devilt, most pedig már bárki kipróbálhatja a korai hozzáférésű verziót, persze ehhez először le kell szurkolnunk 3,49 eurót, azaz nagyjából 1100 forintot.

A fejlesztők elmondása alapján a játékban az ördöggel kell fogadást kötnünk. Az akadályok leküzdése után pedig mindenki eldöntheti mit szeretne tenni a sátánnal. Aki szeretne, az nyugodtan megfoghatja a kezét, de aki bátrabb és perverzebb, az akár ágyba is viheti a sötét nagyurat.

Egy biztos: a játék bekerült a Steam adatbázisába, így aki 18 éven felüli, az már akár most is kipróbálhatja a Sex with the Devil névre keresztelt alkotást. A fejlesztők egyébként folyamatos frissítést ígértek, mindezt ráadásul ingyen és bérmentve. Aki szereti a cringe, perverz játékokat, az valószínűleg jól fogja érezni magát a Sex with the Devil mellett.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI